• text1_image2

  BUSINESS

  Spoji svoj korporativni odmor, okupljanje ili događaj sa stilom u Brown Beach House Croatia.

  Osjeti povijest i autentičnost Trogira, antičke luke i grada zaštićenog od strane UNESCO svjetske baštine koji je udaljen na samo 5 kilometara od splitskog aerodroma.

  Apartmani i javni prostori u Brown Beach House Croatia su opremljeni sa state-of-the –art tehnologijom kako bi omogućili to da su poslovna iskustva na najvećim standardima internacionalnih korporativnih standarda.

   

   

  Meetings Designed for Productivity
  white
 • text2_image1

  EVENTS

  Brown Beach House Croatia je specijaliziran za uspješne događaje s infuzijom „Brown House“ dodira bez premca.

  Inovativni koncept u planiranju događaja, fokusiran na tvoje ciljeve i željena iskustva koji kreiraju optimalni ugođaj za postići ih. Posvećeni i profesionalni Team koji će preuzeti brigu o detaljima tako da se ti možeš fokusirati na ono bitno.

  Naš osnovni cilj je gostova sveobuhvatna dobrobit, koju stremimo pružiti u svakom pogledu, od udovoljavanja ili zdrave gastronomije do inovativnih navika za networkingom  te punjenjem između sesija.

  Za vaš sljedeći događaj otkrijte što Brown Beach House Croatia ima za ponuditi.

  green
 • text1_image2

  BAZEN I BAR

  U Brown Beach House-u možeš naći odmor danju i noću na Pool Bar-u

  Dok se odmaraš na ležaljkama za sunce uz bazen možeš naručiti ukusne lagane zalogaje, piće i druge stvari !

  white
 • text1_image2

   BESKRAJNI BAZEN

   

  Dramatični beskrajni bazen gleda na more i njegove crno-bijele pločice odaju počast utjecaju Rimskog carstva na Trogir prije 17 stoljeća.

  Gosti će iskusiti beskrajni bazen sa pogledom na grad i more, launge prostore i cocktail bar pogodan za opuštajuće jutarnje buđenje ili vibing noćni ugođaj.

  green